Du kan få hjælp til …

  • Psykoterapi

  • Coaching og mentaltræning

  • Mentorforløb

  • Gruppeforløb

  • Personlig udvikling

  • Supervision

Hvad indeholder en tilbagevendingsplan efter sygdom?

En tilbagevendingsplan skal give dig og din arbejdsgiver en tryghed i at du vender tilbage og du gør det så sikkert og uden tilbagefald som muligt.

Vi har årelang erfaring med, at vi også kan have dialog og rådgive nærmeste leder eller HR. Det gør at både vi, du og din arbejdsgiver arbejder i samme retning og alle parter ved, hvordan der bidrages til en positiv proces og raskmelding. 

Hvilke fordele giver en grundig tilbagevendingsplan?

Typisk har vi været den terapeutiske del og behandlingen af årsagen til din sygemelding.

I processen har vi gennemført 1) Akut indsats, hvor “ulykken standses”, 2) i indsigtsfasen har vi analyseret og skabt bevidsthed omkring årsager, adfærd og tematikker, der kan relateres op til din sygemelding og 3) i nyorienteringsfasen planlægger og udfører vi din tilbagevendingsplan. 

Vi er kendte for at være meget detaljeret, så både du, eventuelle “pårørende”, studievejleder eller arbejdsgiver ved, hvad vi anbefaler og har årelang god erfaring med. 

 

Vi har hjulpet 100vis af klienter siden 2005.

Kan du genkende dig selv i nogle af de udsagn ovenover, så har vi helt sikkert erfaring, redskaber og metoder til at hjælpe dig.

Hvor kommer vores klienter fra?

Vores klienter kommer fra hele landet (vi laver også online samtaler). Men vores primære klienter er fra 20-40 år. 

Hvilket udbytte får de klienter vi hjælper?

Alle de klienter vi har hjulpet gennem årene vender tilbage og fortæller om, at de har fået langt bedre i forhold til de udfordringer de kom med. De oplever en større bevidsthed, ejerskab og handlekraft i deres liv. 

FAQ

Godt at vide

Hvad indeholder en god tilbagevendingsplan?

En god tilbagevendingsplan tager højde for kliniske retningslinjer i forhold til optrapning af timeantal over uge, hvilke opgaver der tilrådes og hvilke der anbefales at udskyde. Ligeledes inddrages arbejdsgiver i tæt dialog, så den sygemeldte vender trygt tilbage uden tilbagefald. 

Kan jeg følges af jer i en periode efter min raskmelding?

Vi har erfaring med at vi følger den sygemeldte over en periode, efter der er opstart af studie eller arbejde. Det sikrer at overgangen ikke bliver for brat, og når der opstår tvivl, små tilbagefald og nye udfordringer, at vi hurtigt kan tilrette og rådgive.  

Hvordan får jeg en tid hos jer?

Du skriver til Tine Persson på tine@spine.dk og høre, hvordan vi også kan hjælpe dig.

Det koster ikke noget at kontakte os og forhøre dig, hvordan vi tænker en samtale og et forløb kan fungere for dig. 

Tilbyder I også online samtaler?

Ja, vi har tilbudt online samtaler siden 2014 og du kan få samtalen enten online eller du kan komme på vores klinik i Aarhus C. Det er helt op til dig.

Vi sammenligner ikke det fysiske møde med et online møde. Vores erfaring er at udbyttet og resultaterne er de samme – men mødet forskelligt. 

Referencer

Virker det?

Heidi

Kandidatstuderende

Jeg har været syg med angst og stress under min kandidatuddannelse. Sammen med et terapiforløb, valgte jeg at lave en tilbagevendingsplan i samarbejde med Tine. Planen tog høje for ting, jeg ikke selv havde tænkt var vigig, men som sikrede at jeg ikke har oplevet noget tilbagefald og i dag er glad, tryg og har mod på snart at møde arbejdsmarkedet. 

Bedste hilsner Heidi

Mikkel

Advokatfuldmægtig

På andet år af min fuldmægtige uddannelse ramlede min verden, grundet arbejdsmæssige forhold og personlige udfordringer. Min arbejdsplads var hurtig til at kontakte Thomas Pape og både under min sygemelding og under min tilbagevendingsplan, var Thomas en fast klippe i min proces. Særligt har jeg været glad for de møder Thomas også tog med min fuldmægtige ansvarlige, der gerne ville lære og forebygge gennem min sygemelding. 
Jeg er i dag tilbage på fuld tid og har været advokat i et år nu. 

Med venlig hilsen Mikkel

3 gode grunde til at vælge os!

8000 timer

Individuelle klientsamtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer vi som undervisere og foredragsholdere.

17 år

Har vi arbejdet med mennesker i krise og udvikling.
Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO