Du kan få hjælp til …

 • Psykoterapi

 • Coaching og mentaltræning

 • Mentorforløb

 • Gruppeforløb

 • Personlig udvikling

 • Supervision

Udbytte og fordele ved supervision:

 • Øger motivationen for jeres fag.
 • Udvikler jer fagligt og personligt.
 • Løfter trivsel og skaber tryghed.
 • Forebygger stress og udbrændthed.
 • Skaber et fagligt refleksionsrum.

Hvad er supervision?

Supervision er en proces hvor du sætter udvikling i system og kigger så at sige på din selv ovenfra.

Supervision, som vi udfører det i SPINE, er bygget op omkring psykoterapien, adfærd, kognition, interpersonel arbejde og en humanistisk vinkel. Der tages altid højde for ’det hele menneske’ og der tages hånd om kompleksiteten mellem professionel performance og privatsfære. Læs mere om de psykoterapeutiske principper her (nederst på siden)

Når du deltager i supervision får du lejlighed til at sparre med dine kollegaer, og kan bringe forskellige emner og problemstillinger op i et fælles forum.

 Supervision er din/jeres ventil og et fortroligt rum hvor du kan udvikle dig sammen med dine kolleger på en anerkendende og professionel måde.

Vi har hjulpet 100vis af klienter siden 2005.

Kan du genkende dig selv i nogle af de udsagn ovenover, så har vi helt sikkert erfaring, redskaber og metoder til at hjælpe dig.

Hvor kommer vores klienter fra?

Vores klienter kommer fra hele landet (vi laver også online samtaler). Men vores primære klienter er fra 20-40 år. 

Hvilket udbytte får de klienter vi hjælper?

Alle de klienter vi har hjulpet gennem årene vender tilbage og fortæller om, at de har fået langt bedre i forhold til de udfordringer de kom med. De oplever en større bevidsthed, ejerskab og handlekraft i deres liv. 

FAQ

Godt at vide

Hvem har gavn af supervisioni?

Supervision er for dig og jer, der arbejder med mennesker. 

 • Sundhedssektoren, hvor I tænker kompetenceudvikling i forlængelse af jeres faglige arbejde, og hvor I ønsker kontinuerlig sparring og vejledning på det fagpersonlige niveau
 • Organisationer, institutioner og uddannelsessteder, hvor I tænker innovation og læring ind som en naturlig del af kompetenceudviklingen for jeres leder- og personalegrupper
 • Ledelsesgrupper eller en enkelt leder, hvor supervision kan styre jeres organisation mod det de ønskede mål hurtigere og mere effektivt.
Hvad får I ud af supervision?

Gennem dialog med medlemmer fra supervisionsgruppen og Tine Persson, reflekterer I over jeres egen indsats, adfærd, tanker og faglighed. Vi stiller skarpt på de udfordringer, der er svære for jer, så I kan blive dygtigere til at takle og bearbejde de svære situationer.

Hvad er formålet med supervision?

Formålet med supervision er, at støtte jer i jeres arbejdsdag og skabe det optimale udviklingsrum i jeres personalegruppe. Sammen tager vi også hånd om kompleksiteten mellem arbejds- og privatliv. I kan således forebygge stress og udbrændthed ved at modtage supervision, og det giver både en økonomisk og udviklingsmæssig gevinst for arbejdspladsen.

Kontakt for yderligere information

Ønsker du eller I supervision, starter vi med afklarende samtale (på telefon). 

Ring til psykoterapeut Tine Persson på telefon 4044 6551. Eller skriv til tine@spine.dk.

Referencer

Virker det?

Hanne

Leder i ingeniørvirksomhed.

“Det menneskelige, mentale og faglige rum Tine Persson formår at skabe, har været særligt at opleve. Indlevelsen i min hverdag og de tematikker jeg har haft brug for at vende, er blevet løftet og modtaget, så jeg langt mere tryg og motiveret kan udføre mit arbejde.

Jeg vil klart anbefale at modtage supervision af Tine Persson. 

Hilsen Hanne

Morten

Leder i sundhedssektoren.

Jeg og min ledergruppe har brugt Tine Persson, til at facilitere en længere proces, hvor vi som ledergruppe skulle forstå, bruge og anerkende endnu bedre vores forskelligheder og kompetencer.

Vi har efter forløbet mærket markant forskelle i vores kommunikation, vores daglige støtte og dialog med hinanden og fået et fortroligt og trygt rum at være både leder og menneske i. Det har været unikt at opleve.  

Venlig hilsen Morten

3 gode grunde til at vælge os!

8000 timer

Individuelle klientsamtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer vi som undervisere og foredragsholdere.

17 år

Har vi arbejdet med mennesker i krise og udvikling.
Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO