Du kan få hjælp til …

 • Psykoterapi

 • Coaching og mentaltræning

 • Mentorforløb

 • Gruppeforløb

 • Personligudvikling

 • Supervision

Hvornår har du brug for selvudvikling?

Selvudvikling er for dig der ikke nødvendigvis er i en krise, men som vil lære mere om dig selv og udvikle dig som menneske. 

 • Når du møder en krise i dit liv, har du oftest brug for at udvikle dig. 
 • Med selvudvikling lærer du at genkende mønstre, der gentager sig og mestre dem på en sunder måde. 
 • Når du lærer, at forstå dig selv og dine personlighedstræk, står du stærkere i verdenen. 

Hvad er selvudvikling?

 • Egen-udvikling kan være en helt naturlig del at din udvikling og selvforståelse. Fra at være ung voksen, hvor man instinktivt spejler sig i venner, til nu at skulle stå selv som voksen – hvem er jeg så?

 • Forståelse for baggrunden for dine frustrationer om, hvorfor du gang på gang eks. løber ind i de samme diskussioner og misforståelser med dine forældre, partner, venner eller kollegaer.

 • Eller du har personlige kriser, skilsmisse, svigt m.m. med dig i baggagen, så det kan være svært at mestre hverdagen og have det liv du ønsker.

VI HAR HJULPET 100VIS AF KLIENTER SIDEN 2005.

Kan du genkende dig selv i nogle af de udsagn ovenover, så har vi helt sikkert erfaring, redskaber og metoder til at hjælpe dig.

HVOR KOMMER VORES KLIENTER FRA?

Vores klienter kommer fra hele landet (vi laver også online samtaler). Men vores primære klienter er fra 20-40 år. 

HVILKET UDBYTTE FÅR DE KLIENTER VI HJÆLPER?

Alle de klienter vi har hjulpet gennem årene vender tilbage og fortæller om, at de har fået langt bedre i forhold til de udfordringer de kom med. De oplever en større bevidsthed, ejerskab og handlekraft i deres liv.

FAQ

Godt at vide

Hvad er selvudvikling?

Egen-udvikling kan være en helt naturlig del at din udvikling og selvforståelse. Fra at være ung voksen, hvor man instinktivt spejler sig i venner, til nu at skulle stå selv som voksen – hvem er jeg så?

Hvornår har man brug for selvudvikling?

Selvudvikling er for dig ikke nødvendigvis er i en krise, men som vil lære mere om dig selv og udvikle dig som menneske. 

Hvad er et typisk forløb hos jer?
Vi tilretter forløb alt efter behov, tid og økonomi. Du kan starte med en samtale og binder dig ikke for mange timer. Normalt ser vi vores klienter hver 14. dag eller hver 3. uge. Imellem tiden får vi ofte en lille status fra dig på mail eller sms. Den svarer vi også på.
Hvordan får jeg en tid hos jer?

Du skriver til Tine Persson på tine@spine.dk og høre, hvordan vi også kan hjælpe dig.

Det koster ikke noget at kontakte os og forhøre dig, hvordan vi tænker en samtale og et forløb kan fungere for dig.

Tilbyder I også online samtaler?

Ja, vi har tilbudt online samtaler siden 2014 og du kan få samtalen enten online eller du kan komme på vores klinik i Aarhus C. Det er helt op til dig.

Vi sammenligner ikke det fysiske møde med et online møde. Vores erfaring er at udbyttet og resultaterne er de samme – men mødet forskelligt. 

Referencer

Virker det?

Mette

Jurastuderende

Tusind tak for hjælpen Tine!! Du troede på mig, da jeg selv havde mistet troen på, at jeg kunne klare det. Det har betydet rigtig meget for mig, og jeg ved ikke, hvordan jeg skulle være kommet igennem uden din hjælp. Du har givet mig en masse gode redskaber, som jeg helt klart også vil gøre brug af i resten af min studietid.

Nicolai

1. års studerende
Tak for alt det her, Thomas! Du er super dygtig. Jeg kan varmt anbefale dig til andre. Mine forældre er også helt overvældet over, hvilken indvirkning dette super hurtige, men effektive forløb med dig/ mig selv har været. Det er ikke sidste gang, vi tales ved”.

3 gode grunde til at vælge os!

8000 timer

Individuelle klientsamtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer vi som undervisere og foredragsholdere.

17 år

Har vi arbejdet med mennesker i krise og udvikling.
Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO