Priser

[row]

[col span=”1/2″]

[ux_image id=”3953″]

[/col]

[col span=”1/2″]

Priser for individuelle samtaler

Prisen er gældende fra 1. december 2017

Samtaler med Thomas
Pris – 700 kr. pr. time.

Samtaler med Tine
Pris – 700,- pr. time.

Book din første samtale her

Du betaler kun for én time ad gangen og forpligter dig ikke til et bestemt antal timer.

Nye samtaler aftales individuelt, herunder hvor lang tid der går mellem samtalerne. Dette kan være meget individuelt. Nogle har brug for at mødes hver uge, andre hver 14. dag eller med længere mellemrum. Det afhænger 100 % af dine behov og hvad vi sammen bestemmer os for.

Du kan betale med mobilepay eller netbank. Første gang betaler du kontant eller med mobilepay. De efterfølgende samtaler kan du også betale over netbank. Til hver samtale modtager du en faktura.

Det siger vores klienter:

Tak for alt det her! Du er super dygtig. Jeg kan varmt anbefale dig til andre. Mine forældre er også helt overvældet over, hvilken indvirkning dette super hurtige, men effektive forløb med dig/ mig selv har været. 

Jeg tror ikke, det er sidste gang, vi tales ved. Jeg er i hvert fald sikker på, jeg vil henvende mig til dig, hvis jeg får brug for det!

Cecilie, jurastuderende, Odense

Book din første samtale her

[/col]

[/row]

[row]

[col span=”1/2″]

[ux_image id=”549″]

[/col]

[col span=”1/2″]

Priser for foredrag og kurser

Vi afgiver tilbud på hver opgave og inddeler vores produkter i følgende grupper:

1. Foredrag (30 minutter til 2 timer)
2. Workshop (3-4 timer)
3. Kursusdag (6-7 timer)

Alle priser er ved afgivelse ex. moms og kørsel.

Når I booker et foredrag eller et kursus, er der altid inkluderet et telefonmøde, hvor vi sammen får afstemt forventninger og udbyttet af mit besøg. Det er vigtigt at jeres deltagere til foredraget eller kurset oplever, at de blev flyttet og fik noget konkret med hjem, som de kan prøve allerede dagen efter.

Hvordan jeg bygger mine foredrag og kurser op: 

Mine foredrag er en blanding mellem oplæg, praktiske eksempler, øvelser og let inkludering af deltagerne.

Mine kurser er en blanding af oplæg, øvelser, dialoger, praktiske eksempler og afprøvning af de metoder og værktøjer, som jeg underviser i, og har mange års god erfaring med.

Alle opgaver faktureres 30 dage forud for opgavens levering.

[/col]

[/row]

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE