OM OS

[section =”0px” parallax=”0″ parallax_text=”0″ id=”Thomas-Pape” img_width=”50%” padding=”10px”]

[/section]

[row]

[col span=”1/4″]

[ux_image id=”4512″]

[/col]

[col span=”3/4″]

Thomas Pape – stressrådgiver og mentaltræner

Kontakt: thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925

For mig er det vigtigste, at du har troen og modet til at være den bedste version af dig selv.

Derfor har jeg udviklet ‘Level Up Your Studylife-metoden‘, der i tre faser giver dig 1) Bevidsthed, 2) Ejerskab og 3) Handlekraft til at få det godt igen eller have det endnu bedre med dig selv og dit studie- og arbejdsliv.

Som rådgiver og mentaltræner er jeg:

Jeg er målrettet og handlingsorienteret. Det betyder helt konkret, at mit arbejde med dig handler om, at ‘finde de huller i vejen’, der hæmmer din trivsel og dine mål for studie(livet). Her er min analytiske del i spil.

Samtidig er mine spidskompetencer at optimere de faktorer der sikrer, at du når det eller de mål du har sat dig – hver gang.
Jeg er kendt for at levere gode resultater hos mine klienter og kunder. Her bruger jeg min handlerkraft og målrettethed.

Fagligt
Jeg har to uddannelser, 1) Elitesvømmetræner fra Trænerskolen Aalborg, hvor jeg afsluttede min hovedopgave med et 13-tal, og dernæst som 2) Psykosomatisk fysioterapeut med speciale i stress og mistrivsel hos unge på uddannelses- og arbejdsmarkedet. Det var den første bacheloropgave i Danmark om fysioterapi og stress.

Løbende uddanner jeg mig inden for flere typer af psykologien, fysiologien og sammenhæng mellem kroppen og hjernen. Jeg er opdateret på flere faggrupper, da jeg stort set altid læser fagbøger året rundt.

Siden 2005 har jeg haft over 6700 individuelle samtaler med klienter, hvor jeg får brugt min dybe forankring i teori og praksis.

Forfatter
Jeg har skrevet to bøger, den ene er i dag en bestseller inden for sit fagområder: 1) Træn dig til en god eksamen, og 2) Studieliv – uden stress.

Personligt

Jeg er gift og har været sammen min hustru i 12 år. Vi bor i Mårslet (syd for Aarhus), hvor vi er en sammenbragt familie. Vi har børn på 23 år, 15 år og 7 år. Så jeg kender alt til delebørn, ‘dine og mine’ og hvordan børn har det på forskellige alderstrin. Jeg lader bedst op med løbe- og styrketræning, meditation- og mentaltræning og lange gåture med vores store hund Aksel.

Jeg har tidligere dyrket triatlon på eliteniveau, løbet to maratonløb (PR 2.55 t.) og har altid interesset mig for det mentale aspekt af, at få mennesker til at flytte sig mentalt, åndeligt og fysisk.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Stress
 • Depression
 • Angst
 • Eksamensangst
 • Motivationskriser
 • Livskriser og sorg
 • Målsætninger og toppræstationer

Kontakt: thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925

[/col]

[/row]

[section padding=”10px” parallax=”0″ parallax_text=”0″ id=”Tine-Persson” img_width=”50%”]

[/section]

[row]

[col span=”1/4″]

[ux_image id=”4514″]

[/col]

[col span=”3/4″]

Tine Persson – stressrådgiver og studiecoach

Kontakt: tine@spine.dk eller ring på 4044 6551

Jeg gør dig bevidst om dine vaner, tanker og mønstre, så du kan opnå de resultater du sætter dig. 

Som stressrådgiver og studiecoach er jeg:

Jeg er dybt forankret i teoretiske metoder og værktøjer, men arbejder meget praksisnært og handlingsorienteret. Det betyder at jeg arbejder med dokumenterede metoder, og gør det samtidigt nemt for dig at arbejde med dig selv og de udfordringer du har. Min styrke er at gøre komplicerede ting enkle og løsningsorienteret.

Fagligt:

Jeg er uddannet mindfulnes basseret kognitiv terapeut inden for angst, selvværd, selvtillid, og personlig udvikling. Derudover er jeg efteruddannet som stressrådgiver i ‘Spot og Vejled om stress’ fra Generator og styrkecoach i positiv psykologi, og jeg har gennem 5 år hjulpet studerende i effektive studievaner på HTX Aarhus.

Løbende bliver jeg efteruddannet bla. inden for Thomas Pape’ ‘Level Up Your Studylife- metoden‘. Men jeg også har altid gang i flere fagbøger indenfor flere typer af psykologien.

Siden jeg i januar 2017 startede i SPINE, har jeg allerede haft over 200 timers individuelle samtaler med klienter.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Angst (generaliseret angst, social angst, præstationsangst)
 • Eksamensangst
 • Stress og mistrivsel
 • Mangel på motivation
 • Styrkelse af selvværd og selvtillid
 • Effektive studievaner
 • Struktur og optimal planlægning

Personligt:

Jeg er gift og har 3 børn. Jeg styrketræner, cykler og har i 20 år dyrket yoga og mediteret, så det er naturligt for mig at bruge disse metoder i mit daglige arbejde. Meditation har jeg brugt i mange år i min hverdag. Her kan jeg holde mig i balance, finde ro og energi.

OM SPINE

SPINE blev etableret tilbage i 2005 og har siden hjulpet 1000vis af klienter, og undervist over 80.000 elever og studerende rundt om i hele Danmark.

Læs mere hvis du har EKSAMENSANGST

Læs mere hvis du har STRESS

Læs mere hvis du har mistet MOTIVATIONEN

Læs mere om fordelene ved ONLINE SAMTALER

[/col]

[/row]

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO