6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Tine Persson

Stressrådgiver og studiecoach

Jeg gør dig bevidst om dine vaner, tanker og mønstre, så du kan opnå de resultater du sætter dig. 

Som stressrådgiver og studiecoach er jeg:
Jeg er dybt forankret i teoretiske metoder og værktøjer, men arbejder meget praksisnært og handlingsorienteret. Det betyder at jeg arbejder med dokumenterede metoder, og gør det samtidigt nemt for dig at arbejde med dig selv og de udfordringer du har. Min styrke er at gøre komplicerede ting enkle og løsningsorienteret.

Fagligt:
Jeg er uddannet mindfulnes basseret kognitiv terapeut inden for angst, selvværd, selvtillid, og personlig udvikling. Derudover er jeg efteruddannet som stressrådgiver i ‘Spot og Vejled om stress’ fra Generator og styrkecoach i positiv psykologi, og jeg har gennem 5 år hjulpet studerende i effektive studievaner på HTX Aarhus.

Løbende bliver jeg efteruddannet bla. inden for Thomas Pape’ ‘Level Up Your Studylife- metoden‘.

Siden jeg i januar 2017 startede i SPINE, har jeg allerede haft over 200 timers individuelle samtaler med klienter.

Jeg er samtidig under uddannelse til psykoterapeut, hvor mit speciale bliver stress og angst. 

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Angst
 • Eksamensangst
 • Stress og mistrivsel
 • Mangel på motivation
 • Styrkelse af selvværd og selvtillid
 • Effektive studievaner
 • Struktur og optimal planlægning

Mail: tine@spine.dk
Tlf. nr: 40 44 65 51
Skype: tine@spine.dk


Personligt
Jeg er gift og har 3 børn. Jeg styrketræner, cykler og har i 20 år dyrket yoga og mediteret, så det er naturligt for mig at bruge disse metoder i mit daglige arbejde. Meditation har jeg brugt i mange år i min hverdag. Her kan jeg holde mig i balance, finde ro og energi.

Thomas Pape

Stressrådgiver og mentaltræner
Ejer af SPINE siden 2005

For mig er det vigtigste, at du har troen og modet til at være den bedste version af dig selv.

Derfor har jeg udviklet ‘Level Up Your Studylife-metoden‘, der i tre faser giver dig 1) Bevidsthed, 2) Ejerskab og 3) Handlekraft til at få det godt igen eller have det endnu bedre med dig selv og dit studie- og arbejdsliv.

Som rådgiver og mentaltræner er jeg:
Jeg er målrettet og handlingsorienteret. Det betyder helt konkret, at mit arbejde med dig handler om, at ‘finde de huller i vejen’, der hæmmer din trivsel og dine mål for studie(livet). Her er min analytiske del i spil.

Samtidig er mine spidskompetencer at optimere de faktorer der sikrer, at du når det eller de mål du har sat dig – hver gang.
Jeg er kendt for at levere gode resultater hos mine klienter og kunder. Her bruger jeg min handlerkraft og målrettethed.

Fagligt
Jeg har to uddannelser, 1) Elitesvømmetræner fra Trænerskolen Aalborg, hvor jeg afsluttede min hovedopgave med et 13-tal, og dernæst som 2) Psykosomatisk fysioterapeut med speciale i stress og mistrivsel hos unge på uddannelses- og arbejdsmarkedet. Det var den første bacheloropgave i Danmark om fysioterapi og stress.

Løbende uddanner jeg mig inden for flere typer af psykologien, fysiologien og sammenhæng mellem kroppen og hjernen. Jeg er opdateret på flere faggrupper, da jeg stort set altid læser fagbøger året rundt.

Siden 2005 har jeg haft over 6700 individuelle samtaler med klienter, hvor jeg får brugt min dybe forankring i teori og praksis.

Forfatter
Jeg har skrevet to bøger, den ene er i dag en bestseller inden for sit fagområder: 1) Træn dig til en god eksamen, og 2) Studieliv – uden stress.

Mail: thomas@spine.dk
Tlf. nr: 28 94 59 25
Skype: spine.thomas


Personligt
Jeg er gift og har været sammen min hustru i 12 år. Vi bor i Mårslet (syd for Aarhus), hvor vi er en sammenbragt familie. Vi har børn på 23 år, 15 år og 7 år. Så jeg kender alt til delebørn, ‘dine og mine’ og hvordan børn har det på forskellige alderstrin. Jeg lader bedst op med løbe- og styrketræning, meditation- og mentaltræning og lange gåture med vores store hund Aksel.

Jeg har tidligere dyrket triatlon på eliteniveau, løbet to maratonløb (PR 2.55 t.) og har altid interesset mig for det mentale aspekt af, at få mennesker til at flytte sig mentalt, åndeligt og fysisk.

Michèle Licht

Rådgiver for mennesker med spiseforstyrrelser

Jeg er af den overbevisning, at ene er vi stærke, men sammen står vi stærkest. Det betyder, at jeg støtter dig undervejs i processen med at gennemføre positive livsforandringer til et liv uden et forstyrret forhold til mad. Samtidig arbejder vi sammen på, at du også fremadrettet kan bruge de konkrete redskaber, som du har lært og trænet undervejs, til forsat at skabe dig et meningsfyldt liv med energi, mentalt overskud og trivsel.

Jeg er af den overbevisning, at alene er vi stærke, men sammen står vi stærkest:

Det betyder, at jeg støtter dig undervejs i processen med at gennemføre positive livsforandringer til et liv uden et forstyrret forhold til mad en spiseforstyrrelse. Samtidig arbejder vi sammen på, at du også fremadrettet kan bruge de konkrete redskaber, som du har lært og trænet undervejs, til forsat at skabe dig et meningsfyldt liv med energi, mentalt overskud og trivsel.

 Jeg kan hjælpe dig med:

At skabe et liv uden en spiseforstyrrelse ved at give dig viden, viljestyrke og værktøjer, som giver dig troen på, at der er en vej ud af din spiseforstyrrelse.

Som rådgiver er jeg:

Inspireret af den kognitive adfærdsterapi. Det betyder helt konkret, at jeg arbejder med sammenhængen mellem dine tanker, din adfærd, dine følelser og din krop. 

Fagligt:

Jeg har en baggrund som kandidat i pædagogisk psykologi, og har i en årrække arbejdet og beskæftiget mig med spiseforstyrrelser i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade (LMS) i Aarhus. Derfor har jeg et indgående kendskab og stor erfaring med unge mennesker, der lider af anoreksi, bulimi og atypiske spiseforstyrrelser.

Jeg er ikke optaget af hverken diagnoser og diagnosekriterier, men tager i stedet afsæt i dig og dine konkrete udfordringer. Under vores samtaler koncentrerer vi os derfor i højere grad om de bagvedliggende årsager, og hvordan vi kan arbejde med, at du på sigt kan slippe din spiseforstyrrelse.

Jeg har tidligere arbejdet som studenter-studievejleder på Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) ved Aarhus Universitet, og jeg har derfor stor indsigt i, hvad en spiseforstyrrelse kan betyde for dig, dit studie og dit studieliv.

Skribent:

Jeg producerer løbende artikler og podcasts om spiseforstyrrelser, og du kan læse mere herunder:

 • Sundhedsfreak eller spiseforstyrrelse? (podcast)
 • Spot en spiseforstyrrelse hos dig selv – og hos andre
 • 3 kendetegn som definerer en spiseforstyrrelse
 • Pårørende til en spiseforstyrrelse – hvad skal jeg sige og gøre?

 

Mail: michele@bitebybite.dk
Tlf. nr: 61 77 65 92
Skype: Michéle Licht


Personligt

Som person er jeg aktiv af sind og jeg elsker at udfordre mig selv på forskellig vis. Jeg er certificeret open water dykker, uddannet TRX-instruktør, har gennemført Dansk Klatreforbunds sikringskursus og udført faldskærmsudspring ved 1000 meters højde - til trods for min enorme højdeskræk.

Privat bor jeg sammen med min kæreste i et rækkehus i Stavtrup ved Aarhus. Jeg finder ro og nyder naturen under min løbetræning, og bruger gerne en weekend på at tage i shelter forskellige steder i Danmark.

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE