Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Motionsvaner, der holder og holder og…

Motionsvaner, der holder og holder og…

Du ved det, jeg ved det. Stort set alle ved det: Det er mere end sundt at bevæge sig. Det er livsnødvendigt. Men alligevel får mange af os ikke nok motion. Hvorfor ikke? Læs mere, nedenfor.

Vi har alle en travl med hverdag, børn, venner, parforhold og venner. Det kan tage pusten fra de fleste, og netop derfor kræver det planlægning, viden og motivation at kunne fastholde de sunde vaner.

Er du READY, WILLING og ABLE?
De tre ord kan du spørge dig selv om, hvis du er ved at være træt af ikke at kunne stole på dig selv og dine motionsvaner.

Mange, jeg møder, når jeg underviser eller coacher 1:1, har ikke helt styr på deres tidsplaner, deres motivation og deres viden om, hvordan de får trænet bedst muligt på kortest tid.

Motivation
Allerførst skal du vide, hvad der motiverer dig. Hvorfor tager du løbeskoene på eller tager ned i fitnesscenteret. Vil du tabe dig, vil du afstresse, vil du møde nye venner, eller vil du kunne løbe 10 km. til næste sommer. Dernæst skal du vide, om du er holdspiller eller eneren. Kan du intet, hvis der ikke er et hold at mødes omkring, eller har du det bedst med at tage løbeskoene på og bare træne, når det passer dig?
Når mine klienter mister motivationen skyldes det oftest, at deres målsætning har været for løs.

Målsætning
Hvad er dit mål, hvad er dit udgangsniveau lige nu, hvornår vil du nå målet, og er det realistisk både fysisk og tidsmæssigt at kunne nå målet? Dernæst skal du have styr på hvordan du når målet. Skal du have noget udstyr, ved du nok om træning, hvordan du udvikler dig, og hvornår på ugen du skal have dine rolige træningspas eller træningsfridage?

Sommetider mister du motivatioen, fordi målet ikke betyder nok for dig, og så må du være ærlig og finde ud af, hvorfor det er, at du siger, at du gerne vil tabe dig, løbe mere eller bruge motion til at af stresse, hvis du faktisk ikke får det gjort.
Det kan måske skyldes stress, depression, at du er enlig forælder eller manglende social støtte. Du har måske mere behov for nogle ideer eller værktøjer til at arbejde med det indre i stedet for det ydre. Jeg kalder det work in (meditation, afspænding, mindfulness og åndedrætstræning) og work out (løb, styrketræning, cykling eller svømning).

breathe-istock

Vi har ikke samme dagsform, altså energiniveau hver dag, så nogle dage kan du lave work out og andre dage, skal du måske satse på work in.

Jeg har i mine 10 år som træner, som ikke kunne finde gejsten gennem øgede bevidsthed og rådgivning, og jeg tror også, at det kan lykkes for dig.

Skal du bruge min hjælp eller rådgivning, så ring på 2894 5925 eller mail på thomas@spine.dk.

God træning.

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO