Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Min hjerne virker ikke…

Min hjerne virker ikke…

Jeg sad kl. 09.00 ved min computer og skulle have færdiggjort mit kursusmateriale, som skal sendes ud til alle gymnasier i morgen. Jeg har, som så mange andre, en masse projekter, som jeg også skal have lavet. Jeg skal hente barn og til svømning med hende i aften… Og hvad sker så, når min hjerne virker ikke i dag.

Har du prøvet noget lignende? Du skal være kreativ, og så er der bare helt tomt i hovedet, og det har du bare ikke tid til, vel?
Det er velkendt, at når vi er lidt for stressede eller ikke er helt til stede i nuet, så er det svært at være kreativ, få gjort sine opgaver færdige eller overhovedet komme i gang.

Jeg gjorde noget, som mange ikke vil gøre, når de er bagud med tid, eller en deadline skal nås. JEG TOG EN LØBETUR. Jeg burde rent logisk  ikke have tid til det, men omvendt kender jeg mig selv så godt nu, at jeg ved, at jeg får ideer til kurser, at løse problemer, skabe overblik og energi, når jeg tager en løbetur.

Det er kongevejr over Århus i dag. Solen varmer, selv om vi er i septemer. Jeg løber ud langs strandvejen, videre på stranden og hjemad i skoven. På vejen ser jeg to nøgne mennesker “vinterbade”, fire løbere og en mand i jakkesæt slentre nede ved stranden (måske han også gik og samlede energi op?)

Mit hjerne-output på løbeturen blev:
1. Jeg ved, hvordan mit kursusmateriale skal se ud rent grafisk 🙂
2. Jeg fik 3-4 ideer til et kursus til eksamenstræning og præstationsangst 🙂
3. Jeg følte mig som en vinder og sprængfyldt med energi, da jeg løb hjemad i skoven 🙂
4. Jeg er fokuseret og motiveret til at få mit materiale færdiggjort og trykt. 🙂

Alt denne energi og overskud på kun 35 minutters løbetur i solen.

Hvornår tager du et break i stedet for at presse hjernen endnu mere??

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO