Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Min hjerne virker ikke…

Min hjerne virker ikke…

Jeg sad kl. 9.00 ved min computer og skulle have færdiggjort mit kursusmateriale, som skal sendes ud til alle gymnasier i morgen. Jeg har som så mange andre en masse projekter, som jeg også skal have lavet – og hente barn og til svømning med hende i aften….og hvad sker så – min hjerne virker ikke i dag.
Har du prøvet noget ligende? Du skal være kreativ og så er der bare helt tomt i hovedet, og det har du bare ikke tid til, vel?
Det er velkendt at når vi er lidt for stressede eller ikke er helt tilstede i nuet, så er det svært at være kreativ, få gjort sine opgaver færdige eller overhovedet komme i gang.

Jeg gjorde som mange ikke vil gøre, når de er bagud med tid, eller en deadline skal nås. JEG TOG EN LØBETUR. Jeg burde rent logisk  ikke have tid til det, men omvendt kender jeg mig selv så godt nu, at jeg ved at jeg får ideer til kurser, , problemer, skabt overblik og energi, når jeg tager en løbetur.

Det er kongevejr over Århus i dag. Solen varmer, selv om vi er i septemer. Jeg løber ud langs strandvejen, videre på stranden og hjemad i skoven. På vejen ser jeg to nøgne mennesker “vinter-bade”, 4 løbere og en jakkesæt klædt mand slentre nede ved stranden. (måske han også gik og samlede energi op?)

Mit hjerne-output på løbeturen blev:
1. Jeg ved hvordan mit kursusmateriale skal se ud rent grafisk 🙂
2. Jeg fik 3-4 ideer til et kursus til eksamenstræning og præstationsangst 🙂
3. Jeg følte mig som en vinder og sprængfyldt af energi, da jeg løb hjemad i skoven 🙂
4. Jeg er fokuseret og motiveret til at få mit materiale færdiggjort og trykt. 🙂

Alt denne energi og overskud på kun 35 minutters løbetur i solen.

Hvornår tager du et break i stedet for at presse hjernen endnu mere??

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE