Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Luk den psykologiske bagdør før din eksamen

Luk den psykologiske bagdør før din eksamen

Har du (allerede før din eksamen) åbnet den psykologiske bagdør, en forsvarstale, til dine omgivelser, hvis du ikke får et godt resultat til eksamen?

Af stressrådgiver og mentaltræner Thomas Pape

(se videoen længere nede i artiklen)

Jeg taler om forsvarstalen du har skrevet og indøvet, allerede INDEN du har været til eksamen? Jeg møder ofte studerende der har alle mulige gode argumenter, hvorfor de skal have en forsvarstale klar, inden de overhovedet ved om de har gjort det utilfredsstillende til en prøve, eksamen eller projektforsvar.

Årsagerne er ofte: 

  1. Så bliver jeg ikke selv skuffet.
  2. Så havde jeg forberedt mine omgivelser på, at de ikke skulle blive skuffet.
  3. Så gør det ikke så meget, hvis jeg selv bliver skuffet.
  4. Så har jeg taget noget af forventningspresset af mine skuldre.
  5. Så gør det ikke så meget, hvis jeg må droppe ud af studiet. (jeg vidste det jo godt)
  6. ….kan du selv komme på flere?

I videoen kan du høre, hvorfor nogle studerende vælger at give op på forhånd, og få løsningen på, hvordan du får et andet mindset – så du ikke bliver en af dem der er klar med forsvarstalen, når du kommer ud af døren fra eksamen, eller når du skal ringe hjem og fortæller hvordan det er gået.

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE