Foredrag og Kurser

Alle foredrag er praksisnære, motiverende og underholdende.

FOREDRAG

der rykker jeres studerende

VISIONEN med vores foredrag er at styrke de studerendes studiemiljø, så det opleves så positivt, velfungerende og effektivt som muligt. Studiestress, eksamensangst og bekymringer må ikke hæmme hverdagen og resultaterne.

3 gode grunde til at vælge os

80000 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

17 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

KURSER

Til undervisere, studievejledere eller coaches

VISIONEN med vores kurser er at fytte viden og kompetencer, så langt ind i uddannelsesinstitutionerne som muligt. Det er den billigste, hurtigste og mest effektive vej til et stærkt og sundt studiemiljø. Alle kurser er tilrettelagt, så deltagerne efterfølgende er opkvalifceret i at tilrettelægge kurser og forebyggende aktiviteter i nedenstående kurser. Kurserne er kendt for et højt fagligt niveau, masser af øvelser og brugbare værktøjer til hverdagen.

Praktisk info

 • Hvor:

  Vi underviser på kurser, når vi er booket til temadage, eller vi underviser på det enkelte uddannelsessted. Også for små grupper. 

 • Hvornår:

  Præcis når det passer ind i jeres kalender

 • Varighed:

  Altid helt op til jer. Få skræddersyet en større pakke – hvor vi kan behandle aktuelle problematikker fra jeres hverdag over en længere proces.

 • Priser:

  Vi sender altid et tilbud på jeres forespørgsel. I prisen er bl.a. et telefonisk formøde, så I får det bedst mulige arrangement. 

  Aflysningspolitik

  Ved afbestilling mindre end to uger inden eventens påbegyndelse, faktureres kunden 50 %. Hvis afbestillingen sker mindre end en uge inden eventens første dag, faktureres kr. 75 %. Sker aflysningen mindre end 48 timer før eventen, faktureres kunden det fulde eventbeløb.

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO