Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Gratis notat ark, når du samtaler med elever og studerende

Gratis notat ark, når du samtaler med elever og studerende

Værsgo – download gratis dette notat-ark

Som stressrådgiver og terapeut tager jeg dagligt mange notater og flere af dem, kan være skelsættende i forhold til en proces som løber over uger eller måneder. Derfor er min notatteknik og systematik, alt afgørende for at jeg kan holde mange bolde i luften over en lang periode.

Jeg læse mine notater hver gang, jeg har næste samtale

For at være skarp, spare tid og få nye processer i spil, læser jeg mine notater igennem fra sidste samtale. Det betyder at jeg kan være nærværende, være tunet ind på den enkelte elev eller studerende og udbyttet af samtalen bliver værdifuldt, for eleven, den studerende og jeg selv.

Det notat-ark vil jeg gerne downloade gratis

Jeg tegnede, noterede og laver processer på papiret på samme måde hver gang

Selv jeg har haft hundrede af timers samtaler, har jeg som terapeut ikke haft en systematiseret notatark. Men jeg kunne over tid, se et mønster af mine notater, handleplaner og aftaler. Det blev til et notat ark, som jeg i dag bruger dagligt på stressklinikken.

Du kan downloade dette notatark, helt gratis og til fri afbenyttelse

Du er meget velkommen til at sende mig en mail på thomas@spine.dk, og fortælle om dine erfaringer med notat-arket, og om det fungerer for dig.

Det notatark vil jeg gerne lige se – det ser spændende ud

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO