Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Podcast: Har du et fixed eller growth mindset?

Podcast: Har du et fixed eller growth mindset? 

Opfatter du talent, evner og kompetence som noget, der er fastlagt på forhånd, eller er du mere af den overbevisning, at det er noget, der kan trænes og tillæres over tid? 

Dit svar vil i højt grad afhænge af, hvorvidt du har et fixed eller growth mindset, og hvis du er i tvivl og har lyst til at blive klogere på dettte, er denne podcast noget for dig. 

Dagens gæst Michael Dassa, som til dagligt arbejder som adjunkt og konsulent ved Professionshøjskolen Abasalon i Roskilde. Du kan følge Michael Dassa på Linkedln. 

Lyt til  podcasten her (45 minutter) 

Har du fixed eller growth mindset?

Opfatter du talent, evner og kompetence som noget, der er fastlagt på forhånd, eller er du mere af den overbevisning, at det er noget, der kan trænes og tillæres over tid? Dit svar vil i højt grad afhænge af, hvorvidt du har et fixed eller growth mindset, og hvis du er i tvivl og har lyst til at blive klogere på dettte, er denne podcast noget for dig.

Lyt til podcasten med Apple Podcast og alle vores andre podcast lige her

Skulle du allerede være afklaret med, hvorvidt du er det ene eller det andet, vil Michael Dassa helt klart kunne give dig yderligere tips og tricks, der vil passe præcist ind i dit mindset. 

I podcasten kan du høre om:

  • Fixed og growth mindset: Hvad kendetegner folk med et fixed mindset, og hvad kendetegner folk med et fixed mindset? Hvorfor er det vigtigt at kende til vores adfærd?
  • Arv eller miljø: Er vores mindset noget, vi er født med, eller skabes det gennem miljø og oplevelser i livet? Intelligensrosen og den procesorienterede ros? Hvordan påvirker vores mindset måden, vi går til opgaver og udfordringer på? 
  • Øvelse til øgede growth mindset: Hvorfor er det vigtigt at kende ens triggere i bestemte situationer? Hvordan hænger mindset sammen med evnen til at håndtere fejl? 
  • Feedback: Hvordan kan mit mindset påvirke robusthed, motivation og evnen til mental udvikling? Hvordan kan et bestemt mindset påvirke vores kommunikation? 
  • De tre P’er: Hvornår er man privat, personlig og professionel? 
  • Michaels tre allerbedste studieråd.

Har du lyst til at blive endnu klogere på emnet, kan Michael Dassa anbefale bøgerne Du er, hvad du tænker af Carol Dwecks og Følelsernes Intelligens: Emotionel Intelligence af Daniel Goleman. 

Skal vi hjælpe dig med bedre struktur, prioritering og håndtering af dit studieliv?

Vi hjælper studerende med alle typer af håndtering af studielivet.

Fælles for vores klienter er, at de får nye mestringsstrategier til at være i det liv, de har lige nu og klare deres studie bedst muligt. 

Skriv til tine@spine.dk, og spørg, hvordan vi også kan hjælpe dig. 

Hvem er vi på klinikken?

SPINE har siden 2005 haft fokus på unges mentale trivsel. VI har speciale i unge, studerendes studieliv og hvordan du er den allerbedste version af dig selv i det liv du har. 

Med over 7000 timers individuelle samtaler bag os, trækker vi på årelang erfaring og har stor succes med vores metoder og tilgang til unge.

Læs eller hør flere af vores artikler og podcasts

Du får adgang til vores mange artikler og podcasts her

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO