Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig?

Vi ved præcist, hvordan du har det, når du kontakter os. Du har prøvet i lang tid selv at klare problemerne, og du har ledt på nettet efter værktøjer til at klare dine udfordringer selv. Men nu vil du have hjælp fra nogen, der ved noget om det.

Vi kan hjælpe dig med:

Gennem 14 år og over 7000 individuelle samtaler med mennesker, der har haft angst, stress, depression, eksamensangst, motivationskriser, livskriser – så ved vi, hvad der skal til for, at du får det godt igen.

Du kan altid skrive til os og spørge, hvordan vi også kan hjælpe dig. Det koster ikke noget.

Kontakt os på tine@spine.dk eller ring på 4044 6551

Typiske spørgsmål fra nye klienter

Hvor holder SPINE til?
Vi har klinik helt centralt i Århus. Det er nemt for dig at køre hertil i bil, og mange studerende cykler eller går hen til os.

Kan man kun få jeres hjælp, hvis man kommer til Aarhus?
Nej, vi har online samtaler med elever og studerende fra hele Danmark. Så du kan sidde lige præcis, hvor på jordkloden du vil, og vi kan hjælpe dig lige så godt, som hvis du var her på klinikken. Vi har samtaler med studerende, der er i 5 forskellige lande lige nu. P.t. er ca. 40 % af vores samtaler online.

Læs om fordelene ved online samtaler her

Kan man parkere i bil?
Ja, du finder altid en p-plads i Ceres Huset, der ligger 80 meter fra klinikken.

Hvor mange gange skal man komme?
Det bliver vi tit spurgt om, og det er svært at svare på. Men hvis det er eksamensangst, er det oftest 2-5 timer. Er det stress eller angst, er det oftest 5-12 gange.

Tit folder historien, du kommer med, sig ud, og du finder måske ud af, at der er mere i rygsækken, end du lige havde regnet med. Men vi aftaler hele tiden, hvad formålet med samtalerne er, og vi lader dig ikke sidde en time for meget i vores stol. Vi er effektive, og vi passer på dine penge.

Sidder man bare og snakker om sin barndom så?
Nej, det gør man slet ikke. Vi bruger nyeste metoder inden for terapi, mentaltræning og mental trivsel. Vi kommer godt rundt om, hvem du er, men vi bruger ikke timevis på at tale om din barndom.

Vores erfaring er, at når vi skaber BEVIDSTHED hos dig, så får du mere EJERSKAB, som giver øget tro, motivation og viljestyrke, og så giver vi dig HANDLEKRAFT til at ændre de udfordringer, du befinder dig i.

Vi ved, at hvis terapi skal hjælpe, skal du tage ansvar, og terapien skal være fremadrettet. Derfor har vi en så en stor succesrate med vores klienters udfordringer. Det tør vi godt sige helt åbent, også selv om vi kommer fra Aarhus.

Skal man komme hver uge?
Nej, slet ikke. Vi har god erfaring med, at man kommer hver 14. dag, og nogle gange også hver 3. uge. På den måde kan du nemmere arbejde med de ting, vi tænker, du skal øve, prøve, undgå eller lave om på. Vaner tager tid, og det ved vi.

Hvad koster det?
Det koster 700 kr. pr. time og er faktisk ret billigt, ift. hvor stor effekt vi kan lave for dig og dit studieliv. Vi er sådan nogle terapeuter, hvor man lige kan sende en mail eller sms og spørge os om noget imellem samtalerne. Eller du sender måske en status til os, som vi så svarer på. Det koster ikke noget og fremmer kun processen frem mod de mål, du har.
Læs mere om priser her

Start med at spørge, hvordan vi også kan hjælpe dig. Det koster ikke noget.

Kontakt os på tine@spine.dk eller ring på 4044 6551

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO