Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

En ægte beslutning giver succes

En ægte beslutning giver succes

“Jeg gad godt at tabe 5 kilo”, “jeg ville ønske jeg kunne løbe 5 kilometer på 20 minutter”, “jeg kunne godt tænke mig et mere spændende arbejde”. Alle tre udtalelser vil højst sandsynlig ikke blive til noget, men blot forblive ønsker. For at nå dine mål, må du derfor tage en ægte beslutning.Hvad er en ægte beslutning?
En ægte beslutning betyder at du samtidig afskærer dig fra alle andre muligheder end det resultat du ønsker. Eksempel: Hvis det betyder noget for dig at lære at løbe, så må du afsætte den tid der skal til for at få noget ud af det. Så er det ikke hensigtsmæssigt hvis du samtidig vil læse fransk på aftenskole eller arbejder alt for meget og har en familie at passe samtidig. Det hele bliver sikkert kun halvt.

De fleste af os har i forvejen en så hektisk hverdag med mange gøremål, at vil vi have endnu et spændende projekt i vores liv, så må vi vælge det med omtanke, så det kan betale sig gå i gang med det. Ellers vil du bare blive skuffet, miste motivationen eller opleve det som et nederlag, hvis du ikke lykkes med det du søsatte.

Er din beslutningsmuskulatur for slap?
“Jeg aner ikke hvordan jeg skal ændre min hverdag, så jeg får mere tid til mig selv”. En sætning jeg ofte hører på min klinik eller på kurser hvor jeg underviser. Flere har forsøgt mange gange, men oplever at det sjældent lykkes for dem at nå i mål med deres ønsker.

Mange mennesker opstiller ofte et ideal billede for, hvornår de er klar til en ændring i deres liv. Når børnene er blevet større så kan jeg…, hvis jeg ikke var alenemor så kunne jeg…hvis jeg jeg havde mere tid ville jeg lave mere sund mad…
Men måske kommer du aldrig i gang med de ønsker du har, hvis alt skal være perfekt eller i ro, før du kan gå i gang.

Det er ikke så vigtigt at vide HVORDAN du kommer i gang, men at vide at du FINDER VEJEN undervejs i processen. Så det handler måske bare om at komme i gang med at tænke ud af boksen og tage det første skridt.

Formlen på succes
Om det er en fysisk aktivitet, begynde at sige mere nej eller noget helt tredje, så kan du prøve at besvare følgende punkter.

1. Beslut hvad du ønsker (sig det højt eller skriv det)
2. Begynd at handle (du skal altid starte med det første skridt)
3. Bemærk hvad der virker og hvad der ikke virker, når du er gået i gang.
4. Vær villig til at prøve flere måder at nå dit mål undervejs i processen.

Tag nu den beslutning – men vær fleksibel i din måde at gøre gribe det an på
Det allersværeste for de fleste er at tage det første skridt, at få italesat hvad de egentlig vil. Samtidig kan du låse dig fast i hvordan du kommer i gang. Men tillader du alternative måder at gøre tingene på, så kan de fleste ting lykkes.

Det er banalt, men mange af dem jeg rådgiver ønsker mere tid til dem selv. Men langt de fleste har ikke sagt det til deres familiemedlemmer. Ergo kan de ikke hjælpe personen med deres ønske, hvis de ikke ved, at personen gerne vil til at løbe eller have tid til et langt “damebad med efterfølgende fodbad”, eller hvad det nu kunne være. Derfor er det vigtigt at sige dine behov højt, så omverdenen kan se og høre hvad du ønsker.

Vil du have sparring til hvordan du når dine mål og drømme så skriv til mig på thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925. Vi har i SPINE stor erfaring med at koble menneskers drømme med håndgribelige måder at nå dem på.

Når du intenst forpligter dig til, at noget skal lykkes afsløres vejen af sig selv

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE