Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!
Re-eksamen

Derfor dumper du 2.-3. og 4. gang til eksamen. Lær at bryde den onde cirkel for altid.

Derfor dumper du 2.-3. og 4. gang til eksamen. Lær at bryde den onde cirkel for altid.

En studerende skrev i juli til mig: ”Jeg fik svar fra sidste og tredje eksamen og den er jeg også dumpet”. Og hun fortsatte. “Jeg kan nu med 99 % sikkerhed sige at jeg ikke orker mere. Jeg kan ikke bryde koden, så jeg består de eksaminer jeg skal bestå”. 

Af Tine Persson, stressrådgiver og ungecoach

Re-eksamen

Kan du genkende dig selv i eksemplet eller bare lidt af det? 

Så er du ikke alene. Vi hjælper 100vis af studerende hvert år med at bestå deres re-eksamen og alle er helt på hælene når vi møder dem. Og bare lige så du ved det, det handler ikke om at du ikke er klog nok. Det har intet med det at gøre. 

Vores succesrater er: 98 % af studerende består deres re-eksamen med vores metoder

Derfor tør vi godt sige, at vi kan få alle typer af studerende igennem en re-eksamen. Vi har prøvet det meste. Vi har hjulpet en studerende igennem med et 6. forsøg, familiekaos midt i eksamensperioden, sygdom i netværket så fokus og nærvær var væk og vi kan blive ved. 

Når du dumper igen og igen, skyldes det to ting (kan du genkende det?)

Nr. 1: Når du har dumpet mange eksaminer, kan du godt komme til at tro på at du er sådan en, der ikke kan gå til eksamen. Det er første punkt vi går efter når vi skal hjælpe dig. Din psyke og hvilke tanker du tillader at styrer din adfærd. 

Derfor bruger vi først tid på at afdække dine mentale status, for ellers overser vi vigtige årsager til at du ikke består en eksamen.

Det du tænker bliver du god til og tænker du konstant negative tanker (og det er nemt når eksamensperioden ikke spiller), så har du tændt for en mental radiokanal, der kun sender støj og dårlig karma i din retning. Og ingen kan lave gode præstationer, når de tænker dystre tanker.

Nr. 2: Den anden årsag skyldes mangel på overblik, struktur, prioritering og noget meget vigtigt – hvordan du lærer og husker bedst. Igen og igen sidder vi med studerende, der ikke kan svare på hvordan de lærer og husker bedst. Det hjælper vi dig med og fra den ene dag til den anden, mærker du forskellen. 

Hvis vi skal hjælpe dig igennem din næste eksamen, kan du forvente..

Du kan forvente at vi mener det, når vi siger at vi går utroligt langt for at du kan bestå din eksamen. Vi graver dybt i hvad årsagerne skyldes, så du ikke igen laver samme fejl eller vi får genskabt en mental balance hos dig, så du kan fokusere på, at læse det du skal huske. 

Skriv til info@spine.dk, hvis du vil have hjælp hurtigst muligt

Vi er helt tæt på dig frem til eksamen

Vores erfaring er at du lykkes med at bestå, når vi er helt tætte på dig. Det betyder i praksis, at du måske sender sms’er til os hver dag, hver tredje dag. Bare lige en lille update. Så kan vi justere eller komme med et godt råd og du kan køre videre i en god rille. 

I sådanne situationer ser vi os selv som din personlige træner der er, når du har brug for det. Vi tillader ikke spildtid, så du sidder og er usikker på om du gør det på den rigtige måde. På den måde føler du dig ikke alene i processen. 

Kan vi klare alle typer af eksaminer og studerende?

Ja, det kan vi. Måske ikke de faglige ting du skal kunne. Men vi har aldrig haft nogle eksamensretninger vi ikke har kunnet hjælpe med. Det handler stort set aldrig om faget, men om din mentalitet, din måde at indlære, din måde at gå til eksamen, din måde at fremlægge på, din måde at holde nerverne i ro mens du performer og din livssituation. 

Vi er klar fra uge 31 til at hjælpe dig, skal vi lave en aftale med det samme?

Fra uge 31 og frem er vi klar til at hjælpe dig igennem dine re-eksaminer. Vi tjekker mails hver dag (vi holder lidt ferie i uge 29-30), da mange skriver halv- og heldesperate mails til os i øjeblikket.

Så skal du være sikker på en dag og tidspunkt, der passer dig til en samtale, så skriv til info@spine.dk. Så finder vi en tid til dig. 

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

6700 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Ceres Alle 11 
8000 Aarhus C 

Kontakt

T: 60 56 60 90
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2018 © SPINE