Eksamensangst

Vi har i SPINE 15 års erfaring med eksamenstræning og behandling af elever og studerende med eksamensangst. Vores klienter er studerende fra folkeskolen, ungdomsuddannelser til bachelor- og kandidatuddannelser.

Motivationsproblemer

Har du over en længere periode mindre og mindre energi og ingen motivation til studielivet? Vi finder sammen årsagerne til, hvorfor du ingen energi og motivation har.

Stresshåndtering

Hænger din hverdag på studiet ikke sammen, og oplever du symptomer på stress? Sænk dit stressniveau og få troen på studiet igen.

Personprofiltest

Din ubevidste adfærd styrer ca. 90 % af dine handlinger. Vi sætter farver på dine styrker og fortrukne adfærd.
FAQ

Godt at vide

Hvem er jeres målgruppe?
Ja, vi har primær erfaring med unge fra 17-30 år. Skriv til Tine Persson på tine@spine.dk, og hør hvordan vi også kan hjælpe dig.
Hvad kan I hjælpe mig med?
Vi tilbyder behandling og rådgivning indenfor depression, stress, angst, ordblindhed, motivationskriser, eksamensangst, studietvivl, livskriser og overgang fra studieliv til arbejdsliv.
Hvad er et typisk forløb hos jer?
Vi tilretter forløb alt efter behov, tid og økonomi. Du kan starte med en samtale og binder dig ikke for mange timer. Normalt ser vi vores klienter hver 14. dag eller hver 3. uge. Imellem tiden får vi ofte en lille status fra dig på mail eller sms. Den svarer vi også på.
Hvad koster det?

Du kan se vores priser her.

Hvordan får jeg en tid hos jer?

Du skriver til Tine Persson på tine@spine.dk og så finder vi en tid til dig.

Tilbyder I også online samtaler?
Ja, vi har tilbudt online samtaler siden 2014 og du kan få samtalen enten online eller du kan komme på vores klinik i Aarhus C. Det er helt op til dig.
Referencer

Virker det?

Rikke

2. års studerende

“Tusind, tusind TAK Thomas , fordi du har troet på, at jeg sagtens kunne klare det – jeg kunne virkelig ikke have gjort det uden hjælp fra dig!
Du er virkelig, virkelig dygtig til det du laver!”

Bedste hilsner Rikke

Josefine

Gymnasieelev

TAK Tine. Jeg er så taknemmelig for din hjælp – Dine ord betyder så meget!
Havde du spurgt mig for bare et halvt år siden havde jeg aldrig troede at dette kunne lade sig gøre. Jeg er så glad og lettet over at være nåede i mål og din støtte har betydet så meget for mig. Det at have en neutral person som kunne fortælle mig at det skide tal ikke betød noget, og at jeg godt kan, har hjulpet mig dertil hvor jeg er nu. Derfor vil jeg endnu en gang bare sige dig tak 

Kærlig hilsen Josefine

3 gode grunde til at vælge os!

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO