OM OS

Facebooktwitterlinkedinmail

Thomas Pape – Stressrådgiver og mentaltræner

Kontakt: thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925

For mig er det vigtigste, at du har troen og modet til at være den bedste version af dig selv.

Derfor har jeg udviklet ‘Level Up Your Studylife-metoden‘, der i tre faser, giver dig 1) Bevidsthed, 2) Ejerskab og 3) Handlekraft til at få det godt igen eller have det endnu bedre med dig selv og dit studie/arbejdsliv.

Som rådgiver og mentaltræner er jeg:

Jeg er målrettet og handlingsorienteret. Det betyder helt konkret, at mit arbejde med dig handler om at ‘finde de huller i vejen’, der hæmmer din trivsel og dine mål for studie(livet). Her er min analytiske del i spil.

Samtidig er mine spidskompetencer at optimere de faktorer, der sikrer at du når de eller det mål du har sat dig – hver gang.
Jeg er kendt for at levere gode resultater hos mine klienter og kunder. Her bruger jeg min handlerkraft og målrettethed.

Fagligt
Jeg har to uddannelser, 1) Elitesvømmetræner fra Trænerskolen Aalborg (afsluttede min hovedopgave med et 13-tal) og dernæst som 2) Psykosomatisk fysioterapeut med speciale i stress og mistrivsel hos unge på uddannelse og på arbejdsmarkedet. (Første bacheloropgave i Danmark om Fysioterapi og stress).

Løbende uddanner jeg mig indenfor flere typer af psykologien, fysiologien og sammenhæng mellem kroppen og hjernen. Jeg er opdateret på flere faggrupper, da jeg stort set altid læser fagbøger året rundt.

Siden 2005 har jeg haft over 6700 individuelle samtaler med klienter, hvor jeg får brugt min dybe forankring i teori og praktisk.

Forfatter
Jeg har skrevet to bøger, den ene er i dag en bestseller inden for sit fagområder. 1) Træn dig til en god eksamen og 2) Studieliv – uden stress. Du kan ved at trykke på linkene, komme ind på forlagets side og læse om bøgerne.

Personligt

Jeg er gift og har været sammen min hustru i 12 år. Vi bor i Mårslet (syd for Aarhus), hvor vi er en sammenbragt familie. Vi har børn på 23 år, 15 år og 7 år. Så jeg kender alt til delebørn, ‘dine og mine’ og hvordan børn har det på forskellige alderstrin. Jeg lader bedst op med løbe- og styrketræning, meditation- og mentaltræning og lange gåture med vores store hund Aksel.

Jeg har tidligere dyrket triatlon på eliteniveau, løbet to maratonløb (PR 2.55 t.) og har altid interesset mig for det mentale aspekt af, at få mennesker til at flytte sig mentalt, åndeligt og fysisk.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Stress
 • Depression
 • Angst
 • Eksamensangst
 • Motivationskriser
 • Livskriser og sorg
 • Målsætninger og toppræstationer

Kontakt: thomas@spine.dk eller ring på 2894 5925

Tine Persson – Stressrådgiver og studiecoach

Kontakt: tine@spine.dk eller ring på 4044 6551

 

Faglig:

Jeg er uddannet mindfulnes basseret kognitiv terapeut inden for angst, selvværd, selvtillid, og personlig udvikling. Derud over også efteruddannet som stressrådgiver i Spot og Vejled om stress fra Generator og styrkecoach i positiv psykologi og har gennem 5 år hjulpet studerende i effektive studievaner på HTX Aarhus.

Løbende bliver jeg efteruddannet bla. inden for Thomas Pape ́s ‘Level Up Your Studylife- metoden‘. Men jeg også har altid gang i flere fagbøger indenfor flere typer af psykologien.

Siden jeg i januar 2017 startede i SPINE, har jeg allerede haft over 200 timers individuelle samtaler med klienter.

Jeg kan hjælpe dig med:

 • Angst (Generaliseret angst, social angst, præstationsangst)
 • Styrkelse af selvværd og selvtillid
 • Effektive og sunde studievaner
 • Struktur og effektivisering

Personligt:

Jeg er gift og har 3 børn. Jeg styrketræner, cykler og har i 20 år dyrket yoga og mediteret, så det er naturligt for mig at bruge disse metoder i mit daglige arbejde. Meditation er også et nødvendigt værktøj i min hverdag, der igennem kan jeg holde mig i balance, finde ro og energi, da jeg er et introvert menneske.

Det at miste en forældre som ung

Som helt ung mistede jeg min mor. Det har præget flere beslutninger, både rigtige men også forkerte beslutninger, da hun ikke var der til at støtte og guide mig. Som voksen har hele den proces, lært mig at se indad, turde se min styrker og svagheder og vælge hvilken vej jeg skulle gå som voksen. I dag har jeg et stærkere syn på, hvem jeg er som menneske. Jeg ville ønske, jeg dengang, da jeg mistede min mor, havde mulighed for at komme et sted hen som SPINE og få snakket om de tusinde af frustrerede tanker, der kørte rundt og påvirkede mit hverdag dengang.

Det at træffe de rigtige valg

Jeg er et meget kreativt menneske, derfor er jeg uddannet grafisk tegner, illustrator og arkitekt. Men mit fokus, fordybelse og intuition har altid været omkring de menneskelige værdier som styrke, trivsel og det at brænde for det man er god til her i livet. Derfor har mit karriere skifte i dag til stressrådgiver og kognitiv terapeut, også været naturligt for mig at træffe.

OM SPINE
SPINE er etableret i 2005 og har siden hjulpet 100vis af klienter og undervist over 80.000 elever og studerende rundt om i hele Danmark.

Læs mere hvis du har EKSAMENSANGST
Læs mere hvis du har STRESS
Læs mere hvis du har mistet MOTIVATIONEN
Læs mere om fordelene ved ONLINE SAMTALER

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Dit navn :

E-mail Adresse:

Besked: