Artikler

Her finder du alt hvad du skal bruge!

Sådan tæmmer du overspringshandlinger

Sådan tæmmer du dine overspringshandlinger

[dewplayer:https://spine.dk/download/Overspringshandlinger.mp3]

Download som podcast (zip): klik her

Download som podcast (mp3): klik her
(Højre-klik og vælge “gem som” for at downloade)

Man siger at 95 % af alle mennesker laver overspringshandlinger og de sidste 5 % lyver, hvis de siger de aldrig laver overspringshandlinger.

Det er meget federe at støvsuge

Du kender det måske selv, du skal have noget fra hånden, en projekt skal laves helt færdigt, du skal have læst nogle flere lektier eller gjort dig klar til en eksamen. Men noget i dig gør, at du i stedet ser en film, løber en tur, sågar begynder at gøre rent eller bage boller.

Overspringshandlinger er godt for noget

Det lumske med overspringshandlinger er at det er godt for noget. Det er godt for den indre uro, irritation, frygt, dovenskab eller manglende motivation, vi alle oplever i perioder. Overspringshandlingen giver dig indre ro…for en kort periode, måske kun 5 minutter eller nogle timer. Uroen eller de andre indre fornemmelser vender tilbage, lige så snart du tænker på det du burde gå gang med. Det betyder at overspringshandlinger kan optage meget af din tid, hvis du ikke ved hvorfor du har så mange overspringshandlinger.

Kan du lære at tæmme dine overspringshandlinger?

Svaret er ja. Men det kræver at du forstår mekanismerne bag overspringshandlingerne. Her må du afsætte minutter eller timer af til at grave lidt dybt i din indre. For du går selv rundt med svaret på hvorfor, det er så meget nemmere at udskyde det som måske vil gavne din økonomiske situation, forbedre vores trivsel eller give os en succesoplevelse, fordi du gik hele vejen.

Sådan bryder du de dårlige vaner med overspringshandlinger

Jeg har været så heldig at interviewe Dorthe Rindbo, som arbejder med personlig effektivitet, og hun giver i dette interview svaret på, hvorfor vi har så mange overspringshandlinger, men også værktøjerne til at bryde vores dårlige vaner med overspringshandlinger.

Du får i interviewet en 5 trins guide til at mindske dine overspringshandlinger, så du når mere i løbet af dagen og går hele vejen med de projekter du sætter dig for.

Du kan læse mere om Dorthe Rindbo lige her

Bonus fra interviewet med Dorthe Rindbo

Du får i interviewet at vide hvordan du gratis får adgang til en ”To-do liste”, der virker.

Det koster ikke noget at spørge. Du kan gøre det lige her:

Spørg hvordan vi også kan hjælpe dig

3 gode grunde til at vælge os

7300 timer

Individuelle klient samtaler

4,7 ud af 5 point

Scorer Thomas som underviser

15 år

Har vi arbejdet med unge mennesker

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO