Kunsten at sige nej – med Sebastian Nybo (Podcast)

Kunsten at sige nej – med Sebastian Nybo (Podcast)

Med bogen kunsten at sige nej får du chancen for at prioritere – for at sige JA og NEJ til det, der er virkeligt vigtigt for dig. Sebastian Nybo guider dig igennem, hvordan det bliver lettere for dig.

Dagens podcast har NEJ-hatten på. Og hele 4 forskellige typer af NEJ’er, som du, som moderne mennesker måske har brug for at forfine, træne eller helt opdage man faktisk kan sige.

Lyt til podcasten i iTunes og abonnere på podcasten Det gode studieliv

Lyt til dagens podcast her med Sebastian Nybo (36 min.)


Nogle af dagens spørgsmål til Sebastian Nybo er: 

Er der status i at sige ja i den tid vi lever i?

Kan vi tale om nogle grudlæggende elementer i at kunne sige nej. Selvværd, Selvtillid og Selvindsigt er vigtige begreber. Kan du uddybe det?

Nogle har nemmere ved at sige mere nej end andre…du nævner 4 personlighedstyper, hvilke er det?

Tilbage til de 4 NEJ’er. Hvilken magi har de hver især?

At sige NEJ i forhold til de relationer vi har til andre mennesker. Kan man sige noget om, hvem man har sværest ved at sige NEJ til?

Du har nogle øvelser i bogen og jeg tænker at vi skal prøve at kigge på øvelsen om energiforvaltning Hvad gør den ud på?

Jeg fornemmer at det også handler om selvindsigt, når vi taler om at sige JA og NEJ. Kan du give nogle eksempler, hvor det kan give udfordringer, eller hvad vi skal have bevidsthed om vores positioner?

Hvornår kan mærke, at man siger at ægte JA?

En dag uden krav….og jeg ved mange studerende har utrolige mange krav til sig selv….hvad kunne udbyttet være af, at have en dag uden krav?

Vi har nok alle prøvet at sige JA og bagefter tænke…”hvorfor sagde jeg overhovedet det”. Hvad de 5 klassiske grunde til at sige JA frem for NEJ?

Vil du læse mere om Sebastian Nybo og hans nye bog kan du klikke her

Du kan også se Sebastian Nybo’s Youtubekanal her

Adresse

Marselis Boulevard 1
8000 Aarhus C

Kontakt

T: 2894 5925
M: info@spine.dk 
CVR: 28447566

Copyright 2015-2020 © SPINE - INFO